Walne Zebranie Członków Krajowego Forum Chłodnictwa 20 maja 2022, Sierpc

Walne Zebranie Członków Krajowego Forum Chłodnictwa 20 maja 2022, Sierpc

Szanowni Państwo,

W imieniu i z upoważnienia Zarządu KFCh, uprzejmie proszę uprawnione osoby z organizacji Członkowskich o zarezerwowanie piątku 20 maja 2022 na udział w Walnym Zebraniu Członków Krajowego Forum Chłodnictwa Związku Pracodawców. Spotkanie będzie realizowane stacjonarnie i połączone z wyborem Władz nowej kadencji. 

W Walnym Zebraniu Członkowie można uczestniczyć przez pełnomocników. Pełnomocnictwo powinno być udzielone na piśmie pod rygorem nieważności. 

Oprócz części formalnej spotkania zaplanowane są także wystąpienia merytoryczne, na które można zaprosić dodatkowe osoby z organizacji Członkowskich

Pozdrawiam serdecznie,

Dorota Zakępska

Dyrektor

Krajowe Forum Chłodnictwa Związek Pracodawców

tel.: +48 660 538 933

Do pobrania

Zobacz również

Szkolenia

BYDGOSZCZ - Przygotowanie do Certyfikacji F-gazowej i egzamin

BYDGOSZCZ - Przygotowanie do Certyfikacji F-gazowej i egzamin

Termin: 28-07-2022 do 29-07-2022
Szkolenie przygotowujące i egzamin niezbędny do otrzymania certyfikatu UDT
BYDGOSZCZ - Przygotowanie do Certyfikacji F-gazowej i egzamin

BYDGOSZCZ - Przygotowanie do Certyfikacji F-gazowej i egzamin

Termin: 26-08-2022 do 27-08-2022
Szkolenie przygotowujące i egzamin niezbędny do otrzymania certyfikatu UDT

Aktualności

Przekształcenia dyrektywy w sprawie efektywności energetycznej (EED) - wskazano kierunek zmian 

Przekształcenia dyrektywy w sprawie efektywności energetycznej (EED) - wskazano kierunek zmian 

W dniu 22 czerwca Komitet Stałych Przedstawicieli Państw Członkowskich (COREPER) uzgodnił ostateczny tekst kompromisowy Rady w sprawie przeglądu...
Światowy Dzień Chłodnictwa / Word Refrigeration Day

Światowy Dzień Chłodnictwa / Word Refrigeration Day

Światowy Dzień Chłodnictwa odbywa się od trzech lat 26 czerwca w dzień urodzin lorda Kelvina. Celem święta jest zwiększania świadomości roli...
zobacz wszystkie Aktualności
© 2022 KFCh